برای یافتن پاسخ سوال آیا کرونا به قلب آسیب می زند؟ داروخانه آنلاین کیش به نقل از چندین منبع معتبر در سطح جهانی مطالبی را برای شما آماده کرده است تا پاسخی جامع و صحیح برای شما آماده کند. به گزارش سایتهایی نظیر www.hopkinsmedicine.org و www.heart.org و بسیاری از منابع معتبر دیگر، بیماری کرونا ممکن است به قلب شما آسیب بزند. در ادامه این متن به بررسی کامل این موضوع خواهیم پرداخت.
کرونا یک بیماری عفونی با مشکلات شدید تنفسی، به عنوان یک بیماری همه گیر در سراسر جهان ظاهر شده است. تشخیص قاطع این بیماری از طریق روشهای مختلفی امکانپذیر است که کیت تست سریع کرونا دیابیس یکی از راههای سریع و خانگی برای این امر میباشد. شواهد اولیه نشان میدهد که این بیماری ممکن است بر قلب نیز تأثیر بگذارد و حدود 20 درصد از بیماران علائم آسیب سلولهای قلب را داشتند. بنابراین، سوال رایج در اینجا این است که چگونه ویروس کوید 19، بر قلب تأثیر میگذارد؟
تحقیقات دو احتمال را برای این بروز ارائه می دهد: احتمال تأثیر مستقیم ویروس کرونا بر سیستم قلبی عروقی و التهاب ناشی از عفونت ویروسی. بروز این بیماری در بیمارانی که از قبل بیماری قلبی دارند بیشتر است.
بر اساس مطالعه ای که توسط مجله Journal of Emergency Medicine منتشر شده است، ویروس کرونا میتواند باعث اختلالات قلبی شود. علاوه بر این، داروهای مورد استفاده برای درمان COVID-19، مانند رمدسیویر، ممکن است آسیب قلبی را در بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی بدتر کند.
همانطور که قبلاً در پاسخ سوال آیا کرونا به قلب آسیب می زند؟ گفته شد، این ویروس میتواند به دلیل التهاب یا آسیب مستقیم به سلولهای قلب به قلب آسیب برساند. بیاید بهتر این موضوع را بررسی کنیم:
عفونت ناشی از ابن بیماری منجر به آزاد شدن مواد شیمیایی التهابی (سیتوکینها) میشود که حتی به سلولهای سالم آسیب میرساند و در نتیجه باعث التهاب میشود. یک پاسخ التهابی گسترده میتواند قلب را تحت فشار قرار دهد و در حالی که بدن در حال مبارزه با عفونت است، سختتر کار کند. کارشناسان بر این باورند که بیمارانی که دارای پاسخ التهابی شدید هستند، بیشتر در معرض حمله قلبی یا سایر اختلالات قلبی هستند.
سلولهای قلب شما گیرنده های آنزیم مبدل آنژیوتانسین 2 (ACE2) دارند. ویروس کرونا میتواند به این گیرندهها بچسبد و به سلولهای قلب آسیب برساند. علاوه بر این، عفونت این ویروس میتواند به عروق خونی کوچک آسیب برساند و لختههای خونی ایجاد کند. همه اینها میتواند جریان خون به قلب شما را به خطر بیندازد و سلول ها را از اکسیژن و تغذیه محروم کند و در نتیجه منجر به حمله قلبی شود.
تا اینجا متوجه شدیم که در پاسخ به سوال آیا کرونا به قلب آسیب می زند؟ ممکن است در برخی شرایط چنین مشکلی رخ دهد. و همچنین حالا میدانیم که ایم بیماری میتواند به ماهیچه قلب آسیب برساند و بر عملکرد قلب تأثیر بگذارد.
چندین دلیل برای این وجود دارد. سلولهای قلب دارای گیرندههای آنزیم مبدل آنژیوتانسین 2 (ACE-2) هستند که در آنجا ویروس کرونا قبل از ورود به سلولها میچسبد. آسیب قلبی همچنین میتواند به دلیل سطوح بالای التهاب در گردش در بدن باشد. همانطور که سیستم ایمنی بدن با ویروس مبارزه می کند، فرآیند التهابی میتواند به برخی از بافتهای سالم از جمله قلب آسیب برساند.
عفونت کرونا بر سطوح داخلی وریدها و شریانها نیز تأثیر میگذارد که میتواند باعث التهاب رگهای خونی، آسیب به عروق بسیار کوچک و لختههای خون شود که همگی میتوانند جریان خون به قلب یا سایر قسمتهای بدن را به خطر بیندازند. پس کووید-19 شدید بیماری است که سلولهای اندوتلیال را که پوشش رگ های خونی را تشکیل می دهند، تحت تأثیر قرار می دهد.
برخی از نشانه های رایج مشکلات قلبی عبارتند از:
علائمی که نشان دهنده نیاز به اورژانس پزشکی هستند عبارتند از:
در صورتی که جز آن دسته از افرادی هستید که به بیماری کرونا مبتلا شدید در حال حاضر یک بیماری زمینهای دارید و به دنبال پاسخ به سوال آیا کرونا به قلب آسیب می زند؟ هستید، بهتر است بدانید که کارشناسان بر این باورند که این بیماران در معرض افزایش خطر عوارض کووید-19 هستند. علاوه بر این، بیمارانی که از قبل بیماری قلبی دارند، بیشتر مستعد عوارض قلبی هستند، زیرا در حال حاضر جریان خون غیرطبیعی به قلب دارند و عملکرد عروق خونی به خطر افتاده است. از آنجایی که قلب به دلیل بیماری کرونا مجبور است خون را با شدت بیشتری پمپاژ کند، سلولها ممکن است آسیب ببینند و بیمار ممکن است دچار حمله قلبی شود.
اگرچه COVID-19 عمدتاً یک بیماری تنفسی است، اما میتواند بر سلول های قلب شما نیز تأثیر بگذارد و خطر ابتلا به اختلالات قلبی عروقی را افزایش دهد. دلیل این امر التهاب گسترده ناشی از ویروس است. علاوه بر این، ویروس کرونا میتواند به گیرندههای سلولهای قلب بچسبد و به آنها آسیب برساند. هر چند تحقیقات در این حوزه همچنان ادامه دارد اما محققان معتقد هستند که همه اینها همچنین ممکن است فشار بیشتری را بر اختلالات قلبی از قبل موجود وارد کند.